.

meli„Daudzi vēlas, lai Tu ticētu lietām

tikai tāpēc,

ka tas nāk par labu viņu mērķiem.”

Lasīt tālāk ...

deja„Ja kāds akli ticot pieņems „faktus” un „patiesības”

(tādēļ, ka viņam tā ir teikuši), kuri viņam pašam

neliekas patiesi, vai pat šķiet esam melīgi,

gala rezultāts var būt bēdīgs”

Grāmata „Ceļš uz laimi”

Lasīt tālāk ...

uzticiba„Cilvēki ļoti augstu vērtē drošību.

Cilvēku, kuram piemīt šī īpašība, vērtē ļoti augstu”

No grāmatas „Ceļš uz laimi”

Lasīt tālāk ...

21Dažkārt cilvēks cenšas satriekt citus, iznīcināt viņucerības un sapņus, viņu nākotni un viņus pašu.

Pret citiem ļauni noskaņots cilvēks ar izsmieklu uncitiem veidiem mēģina panākt kāda pagrimumu.

Lasīt tālāk ...

izturesanasŠī ir pozitīvā „Zelta likuma” versija.

Nebrīnies, ja kāds šķiet aizvainots, kad viņam norāda: „uzvedies labi”. Iespējams, tā nav doma, ka „jābūt labam”, kas izsauc aizvainojumu. Aizvainojums var rasties tādēļ, ka cilvēks, ir pārpratis, ko nozīmē “būt labam”.

Lasīt tālāk ...

dobroDaudzu tautību cilvēkiem dažādās zemēs ilgus gadus ir bijušas versijas par to, ko lai sauc par „Zelta likumu”. Tajā ir īsi izklāstīts, kas ir kaitīga rīcība.

Lasīt tālāk ...

IecietibaIecietība ir labs pamatprincips, uz kura var veidot savstarpējas attiecības.

Lasīt tālāk ...

twth be competent

Sarežģītu ierīču, liela ātruma, mehānismu un transporta līdzekļu laikmetā cilvēku, ģimenes un draugu izdzīvošanas potenciāls lielā mērā ir atkarīgs no apkārtējo cilvēku vispārējās pieredzes un zināšanām.

Lasīt tālāk ...

10-105942763

Darbs ne vienmēr ir patīkams, taču tie, kas dzīvo bezmērķīgu, slinku un garlaicīgu dzīvi, ir vēl nelaimīgāki: bērni iet pie mātes un čīkst, ka viņiem nav ko darīt; bezdarbnieku stulbums, pat tad, kad tie saņem „trūkumcietēju pabalstus” vai „bezdarbnieku pabalstus”, ir kļuvis leģendārs; pensionāri, kuriem dzīvē nav vairs nekā, ko paveikt, iznīkst no bezdarbības –  to parāda statistika.

Lasīt tālāk ...

pienakumsDzīves laikā cilvēks nenovēršami uzņemas dažādus pienākumus. Taisnību sakot, cilvēks ir piedzimis ar konkrētiem pienākumiem, un ar laiku tiem ir tendence uzkrāties. Tas nav nekas jauns, ka cilvēks ir parādā saviem vecākiem par to, ka tie viņu ir laiduši pasaulē un audzinājuši.

Lasīt tālāk ...

3182Ja cilvēkam nav pārliecības, ka viņš var paļauties uz apkārtējiem cilvēkiem, viņš ir apdraudēts. Ja viņu pieviļ tie, ar kuriem viņš rēķinās, viņa dzīve var kļūt nekārtīga, un šī cilvēka izdzīvošana var tikt pakļauta briesmām.

Lasīt tālāk ...

vistrelCilvēces vēsturē jau no ļoti seniem laikiem līdz pat mūsdienām slepkavības ir bijušas aizliegtas un par to izdarīšanu ir noteikti smagi sodi, pasludinot: „Tev nebūs nogalināt!” Taču vēlāk tā paša darba tulkojumā lasāms: „Tev nebūs noslepkavot!”

Lasīt tālāk ...

Veselā saprāta rokasgrāmata labākai dzīvei "Ceļš uz Laimi"

Top.LV