.

No veselā saprāta rokasgrāmatas labākai dzīvei "Ceļš uz Laimi": rūpējieties par sevi

0303t

1-1. Kad esi slims, saņem aprūpi!
Dažkārt cilvēki, pat slimojot ar lipīgām slimībām, atsakās no nošķirtības un nesaņem  pienācīgu aprūpi. Ir skaidrs, ka šādā situācijā arī Tu vari saslimt. Uzstāj, lai slimnieks saņem attiecīgu profilaksi un aprūpi!

 

 

 

 

 

 

1-2. Saglabā savu ķermeni tīru!

Cilvēki, kas neuztur savu ķermeni tīru vai regulāri nemazgā rokas, var pārnēsāt mikrobus. Viņi pakļauj Tevi riskam. Būtu labi, ja Tu savu tiesību robežās uzstātu,
lai cilvēki regulāri mazgātos un saglabātu savas rokas tīras. Protams, strādājot vai trenējoties, cilvēki var kļūt netīri. Uzstāj, lai tiktu ievērota tīrība!

 

men in the shower

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1-3. Saudzē savus zobus!

Ja zobus tīrītu pēc katras ēdienreizes, nebūtu jācieš no zobu bojājumiem. Zobu tīrīšana vai košļājamās gumijas lietošana pēc katras maltītes aizsargā Tevi no mutes dobumu slimībām un sliktas elpas. Iesaki arī citiem saudzēt savus zobus!

 

cistka


1-4. Rūpējies par savu uzturu!
Cilvēki, kas to nedara, nevar palīdzēt ne citiem, ne arī paši sev. Viņu enerģijas līmenis parasti ir zems. Reizēm viņi ir īgni. Viņus piemeklē slimības daudz biežāk nekā tos, kuri kārtīgi ēd. Lai būtu paēdis, nav nepieciešams īpašs uztura režīms, bet ir svarīgi regulāri lietot uzturvielām bagātu ēdienu.

zdorovij zavtrak


1-5. Atpūties!
Lai gan dzīvē bieži gadās strādāt uz miega rēķina, tomēr jāievēro, ka bez pienācīgas atpūtas, cilvēks var kļūt par apgrūtinājumu citiem. Noguruši cilvēki nav mundri. Viņi var pieļaut kļūdas vai pat iekļūt negadījumos. Iespējams, tieši tad, kad viņu palīdzība Tev būs visvairāk vajadzīga, viņi visu darbu uzvels Tev. Viņi pakļauj Tevi riskam. Uzstāj, lai cilvēki, pietiekoši atpūstos!

1320053370 111-400-x-258

 

41604 66510250540 7493539 n

 www.celsuzlaimi.lv

 

 

Bookmark and Share

Veselā saprāta rokasgrāmata labākai dzīvei "Ceļš uz Laimi"

Top.LV