.

kafija maijsKafija „Maskava”

Produkti: 4 tases karstas kafijas „Moka”, 1 glāze konjaka, cukurs pēc vēlmes. 4 glāzēm saslapina malu un iemērc cukurā. Pēc tam tajās uzmanīgi ielej kafiju un iepriekš sasildītu konjaku. Gatavo dzērienu aizdedzina un tūdaļ pasniedz.

Lasīt tālāk ...

kafijaKafija «Maksers».

Karstu stipru kafiju samaisa ar līdzīgu daudzumu labas tējas. Cukuru un piedevas pasniedz atsevišķi.

Lasīt tālāk ...

kafija meksikanu gaumeKafija meksikāņu gaumē.

Maltai kafijai pievieno nedaudz kakao pulvera.

Lasīt tālāk ...

kafija 4Melna kafija ar saldējumu.

Lasīt tālāk ...

art-on-coffe24Melna kafija

3/4 l ūdens, 50 g dabīgās maltās kafijas, cukurs (pievieno pēc garšas).

Lasīt tālāk ...

 

kafija turcijaTurku kafija.

Šis kafijas veids var būt rūgts, salds, ļoti salds, šķidrāks vai biezāks atkarībā no cukura daudzuma, kas lietots tās pagatavošanā.

Lasīt tālāk ...

kafijaLatvijā kafija ir tradicionāls dzēriens. Laikam nav cilvēka, kurš neprastu pagatavot tasīti kafijas.

Lasīt tālāk ...

KarstvinsTradicionāli šo dzērienu gatavo no vīna, taču ne visi var to lietot. Šādai situācijai ir izeja – gatavot karsto dzērienu bez alkohola. Katstais dzēriens ļoti labi derēs aukstos ziemas vakaros. Baz tam to var ieliet termosā un paņemt līdzi pastaigā. Karstais dzēriens ir arī garšīgs un  ļoti vērtīgs dzēriens saaukstēšanās un citu saslimšanu gadījumos.

Lasīt tālāk ...

Top.LV