.

Svaigais ievaijums

Svaigais ievārījums ir mūsdienīgs ogu un augļu pārstrādes veids. Tādā veidā tos ir ērti saglabāt ziemai.

Lasīt tālāk ...

zemenu dzemsRecepte ātram džemam no zemenēm. Lai to sagatavotu, Jums nepieciešams:

  •          3 kg svaigo zemeņu
  •          1 kg cukura

Lasīt tālāk ...

piecuminusu zemenes-3Šo zemeņu piecu minūšu ievārījums atšķiras no klasiskā: ogas vāra trijos piegājienos pa piecām minūtēm, bez tam, lai sagatavotu sīrupu tiek izmantots ūdens. Lai izgatavot ievārījumu pēc šīs receptes, mums nepieciešams:

Lasīt tālāk ...

piecuminusu zemenes-2Vēl viens piecu minūšu ievārījuma no zemenēm; ievārījums vārīt vairākos piegājienos, kas summā ir tās pašas piecas minūtes, bez tam tajā tiek pievienoti citronu sula. Jums nepieciešami sekojošās sastāvdaļas:

Lasīt tālāk ...

piecuminusu zemenesDaudzas mājsaimnieces mīl vārīt piecu minūšu ievārījumus. Pirmkārt, tāds vārīšanas veids ir mazāk darbietilpīgs, otrkārt, ogas ievārījumā saglabā savu formu, kā arī saglabājas vairāk vitamīnu. Kā vārīt zemeņu piecu minūšu ievārījums?

Lasīt tālāk ...

ievarijums1. recepte. Klasiskais rabarberu ievārījums.

Vienam kilogramam rabarberu nepieciešams 500-600g cukura un 0,4l ūdens.

Lasīt tālāk ...

Top.LV