.

No veselā saprāta rokasgrāmatas labākai dzīvei "Ceļš uz Laimi": neiesaisties gadījuma sakaros!

otnosenijaSekss ir veids, kā cilvēce turpina savu pastāvēšanu. Cilvēki veido ģimenes un rada bērnus. Sekss var sniegt daudz prieka un laimes – daba to paredzējusi tādā veidā, lai cilvēce varētu turpināties. Šķiet, daba ir paredzējusi arī to, ka neizvēlīgs un bezatbildīgs, sekss rada smagas sekas.

3-1. Esi uzticīgs savam seksa partnerim!

Seksuālā partnera neuzticība var ievērojami samazināt cilvēka izdzīvošanu. Vēsture un laikraksti mūs burtiski appludina ar piemēriem par to cietsirdību, kas radusies cilvēku kaislību dēļ. „Vainas sajūta” ir mazākais no ļaunumiem. Greizsirdība un atriebība ir lielāki briesmoņi – nekad nevar zināt, kad tie pamodīsies no miega. Ir labi runāt par „civilizētu uzvedību”, „brīvu izvēli” un „sapratni”, bet nekāda runāšana nelīdzēs atjaunot izpostītās dzīves. Vainas sajūta ir tikpat nepanesama kā ass nazis mugurā vai stikla gabaliņš zupā.

Ir jādomā arī par veselību. Ja no sava seksuālā partnera neprasīsi uzticību, Tu vari pakļaut sevi slimībām. Kādu laiku pastāvēja uzskats, ka visas seksuālās slimības ir ārstējamas. Šodien tā vairs neuzskata. Arī mūsdienās pastāv neārstējamas seksuālas slimības.

Problēmas, kas saistītas ar nekārtīgu seksuālo dzīvi, nav jaunas. Piemēram, 7. gadsimtā Indijā pārstāja eksistēt tāda varena reliģija kā budisms. Kā liecina indiešu vēsturnieki, iemesls bija seksuāla izvirtība viņu klosteros.  Mūsdienās komerciāla vai cita veida organizācija, kurā tiek pieļauta seksuālā neizvēlība ir pakļauta lejupslīdei. Lai cik „civilizētas” būtu sarunas par šo tēmu, ģimenes izposta tieši neuzticība.

Mirkļa iegriba var radīt nožēlu uz visu mūžu. Pārliecini par to cilvēkus sev apkārt, sargā savu veselību un prieku!

 

Sekss ir nozīmīgs solis ceļā uz laimi un prieku.

Tajā nav nekā nosodoša, ja vien to pavada uzticība un godīgums.

41604 66510250540 7493539 n

 www.celsuzlaimi.lv

 

Bookmark and Share

Veselā saprāta rokasgrāmata labākai dzīvei "Ceļš uz Laimi"

Top.LV