.

No veselā saprāta rokasgrāmatas labākai dzīvei "Ceļš uz Laimi": nedari pāri labas gribas cilvēkiem!

Labo darbu velotūre iebrauc DobelēPar spīti ļaunu cilvēku uzstājībai, ka visi cilvēki ir slikti, visapkārt ir arī daudz labu vīriešu un sieviešu. Tu vari būt diezgan laimīgs, pazīstot kaut dažus no viņiem.

Faktiski, sabiedrība darbojas, pateicoties labas gribas vīriešiem un sievietēm. Strādnieki, sabiedriskie darbinieki, cilvēki no privātiem sektoriem, kas dara savu darbu, pārsvarā ir labas gribas cilvēki. Ja viņi tādi nebūtu, viņi jau sen būtu pārstājuši kalpot.

Šādiem cilvēkiem ir viegli uzbrukt, jo viņu lielā godprātība neļauj sevi aizsargāt. Vēl joprojām daudzu izdzīvošana sabiedrībā ir atkarīga no labas gribas cilvēkiem.

Vardarbīgi noziedznieki, propagandisti un sensācijas meklējoši žurnālisti – visi viņi tiecas novērst mūsu uzmanību no ikdienišķā fakta, ka bez labas gribas cilvēkiem sabiedrība nevarētu pastāvēt un darboties. Tā kā viņi nodrošina kārtību uz ielām, dod padomus bērniem, mēra temperatūru, dzēš ugunsgrēkus un saprātīgi runā mierīgās balsīs, cilvēks var neievērot, ka labas gribas cilvēki ir tie, kas ļauj turpināties dzīvībai uz Zemes.

Tomēr šādi cilvēki var tikt pakļauti uzbrukumiem, un ir nepieciešami spēcīgi aizsarglīdzekļi, lai viņus pasargātu no ļaunuma, jo Tava, Tavas ģimenes un draugu izdzīvošana ir atkarīga no viņiem.

 Foto: Labo darbu velotūre iebrauc Dobelē (avots http://www.dobele.lv)

 

 

Ceļš uz laimi ir daudz vieglāks, ja Tu atbalsti labas gribas cilvēkus.

41604 66510250540 7493539 n

 www.celsuzlaimi.lv

 

 

Bookmark and Share

Veselā saprāta rokasgrāmata labākai dzīvei "Ceļš uz Laimi"

Top.LV