- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Lai arī tiek uzskatīts, ka pankūkas ir sens krievu ēdiens, tās garšo visiem un gatavo tās dažādi. Piemēram, franču crêpes!
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Tuvojas Masļeņica! Gatavojiet pannu pankūkām! Šodien piedāvāju jums pagatavot garšīgu pankūku uzkodu a siļķi.
- Detaļas
- Autors Redakcija
Dietologi apgalvo, ka tieši rīta barības uzņemšana „ieslēdz” vielmaiņu uz pilnu jaudu, ļaujot organismam galīgi pamosties.
Šeit ir dažas brokastu receptes, kuras nepalielinās vidukļa centimetrus, bet uzlādēs ar enerģiju līdz pat pusdienām.
- Detaļas
- Autors Redakcija
Lavašu attaisa vaļā, uzliek pildījumu, sarullē ruletes. Ļauj ievilkties 30 min. Liek traukā un rotā ar zaļumiem. Var sagriezt gabaliņos.
- Detaļas
- Autors Redakcija
Sastāvdaļas:
Skumbrija bez galvas – 3 gab.
Skumbrijas sālījums:
Ūdens – 1 l
- Detaļas
- Autors Елена Корджева
Sastāvdaļas:
Rukolas lapas 1 paciņa
Ķirbis – 150 gr.;
Avokado – 1gab.;
Kazas siers 150 gr.;
- Detaļas
- Autors Olesja Balalajeva
Tādēļ šodien cepsim svētku pīrāgus. Piedāvātās receptes nav tradicionālas latviešu virtuvei, taču kamdēļ gan nepalutināt sevi ar kaut ko eksotiskāku?
Ir neskaitāmas hačapuri receptes, bet man patīk tieši šī, jo tajā izmanto daudz biezpiena un maz miltu. Un vēl – ceptā biezpiena siltums un neatvairāmā biezpiena smarža cepšanās laikā. Hačapuri pīrāgu var ēst gan siltu, gan aukstu, to ir ērti paņemt līdzi, tas diezgan ilgi nesacietē.
- Detaļas
- Autors Redakcija
Sastāvdaļas:
Zaļās lēcas – 200 gr.
Avokado – 1 gab.
Svaigie gurķi – 200 gr.
Dilles, pētersīli – 200 gr.