Pildījumi lavaša ruletēm
- Detaļas
- Autors Redakcija
Lavašu attaisa vaļā, uzliek pildījumu, sarullē ruletes. Ļauj ievilkties 30 min. Liek traukā un rotā ar zaļumiem. Var sagriezt gabaliņos.
Lavaša pildījumu varianti:
- Sasmalcina iepakojumu krabju nūjiņu. Pēc garšas pievieno pētersīļus, dilles, ķiplokus, majonēzi. Pildījums nedrīkst būt šķidrs. Pievieno 100 g rīvēta siera. Samaisa.
- 200 g biezpiena sajauc ar ķiplokiem un dillēm, pievieno majonēzi. Samaisa.
- Adigejas sieru ar rokām samīca līdz drupačām. Pievieno 100 g korejas burkānu, pētersīļus, majonēzi.
- Samīca zivju konservus eļļā. Pievieno 200 g rīvēta siera, dilles, majonēzi.
- Sasmalcina 300 g sālītas siļķes filejas. Pievieno pētersīļus un dilles, 3 vārītas olas, 2 sarīvētus vārītus burkānus. Pievieno majonēzi un samaisa.
- Uz rupjas rīves sarīvē 200 g šķiņķa. Pievieno 200g rīvēta siera, ķplokus, dilles, majonēzi pēc garšas.
- Sarīvē 200 g šķiņķa un 100 g siera. Pievieno korejas burkānus, dilles, majonēzi.
- Uz rupjas rīves sarīvē 3 sālītus gurķus, sīki sagriež 300 g ceptas vai žāvētas vistas gaļas, 1 papriku, 2 sīpolus sīki sagriež un viegli apcep. Visu sajauc, pievieno 2 svaigus tomātus un majonēzi.
- 100 g rīvēta siera savieno ar 200 g apceptas maltās gaļas, ķiplokiem, 1 burciņu balto pupiņu, 1 papriku un majonēzi.
- Sarīvē 200 g siera. Pievieno sāli, majonēzi un daudz zaļumu – kinzu, dilles, pētersīļus.
- 1 sīpolu apcep eļļā, sajauc ar 1 cieti vārītu olu, 2 vārītiem burkāniem, 2 kausētajiem sieriņiem (sarīvētiem), majonēzi un zaļumiem.
- 1 svaigu burkānu un 2 svaigus gurķus sarīvē, pievieno 2 tomātus, 2 olas, ķiplokus, sasmalcinātus valriekstus, pētersīļus, dilles, majonēzi.