.

Korpusa mēbeles un 100 000 jūsu nervu šūnu

mebelesŠķiet, kāda gan varētu būt saistība starp skapi, kumodi un nerviem? Vistiešākā – vai nu jums ir mēbeles un jūs esat mierīgs, vai arī skrienat pa veikaliem un bodītēm, cenšoties tipveida produkcijas klāstā atrast kaut ko unikālu, sev piemērotu un mīļu – neatgriezeniski zaudējot ap 20 stundām no sava dārgā laika un daudzas jo daudzas nervu šūnas.


Tomēr ne viss ir tik slikti.
Lai iegūtu savā īpašumā izcilas mēbeles, jums nav obligāti jāapmeklē daudzi veikali un saloni. Varat pat neiziet laukā no mājas – uzņēmums „Mēbeles Jums" atbrauks pie jums!
Mēs esam par energotaupīgu attieksmi pret cilvēkiem.
Ja jūs esat mūsu klients, tad
brauciens uz veikalu,
vienīgā pareizā produkta izvēle starp tūkstošiem citu,
mēbeļu piegāde,
krāvēju atrašana (jā, jā – veikali parasti piedāvā tikai piegādi līdz kāpņutelpas durvīm)
un (kā saldais ēdiens) mēbeļu salikšana
tās vairs nav jūsu rūpes.
Tas gan nenozīmē, ka jums nebūs jādara itin nekas. Jums vajadzēs piezvanīt mums un no mūsu kataloga izvēlēties jūsu virtuves, guļamistabas vai viesistabas mēbeļu modeli, krāsu un furnitūru.
Ak, jā! Būs arī nedaudz jāuzgaida, kamēr meistars uzmērīs jūsu telpas, lai mēbeles tajās varētu novietot pavisam nevainojami.
Un mēbeles arī būs neatkārtojamas – jo būs darinātas pēc pasūtījuma.
Kamēr mēs strādāsim, jums būs pietiekoši daudz nervu, lieliska noskaņojuma un laika, ko pavadīt ar ģimeni un draugiem, vai nodarbojoties ar iemīļoto vaļasprieku.

Jums ir tikai jāpiezvana:
Sergejs Voroncovs, SIA „Mēbeles Jums", BNI Artmane biedrs
+371 29 799 680
www.mebelesjums.lv
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Mēs jau braucam!

Bookmark and Share
Top.LV