Sveši puni.

biznesa ideju analizeRunā, ka skaistums ir „briesmīgs spēks”.

Nezinu, nezinu. Ar gadiem tas kaut kur paliek, bet atšķirībā no tā, pieredze nāk un nāk klāt. Tādēļ dažkārt šķiet, ka tieši pieredze ir „briesmīgs spēks”.

Ar 20 gadu pieredzi savu uzņēmuma vadībā un būdama licenzēta biznesa konsultante, vari droši apgalvot:

Zināma pieredze ir.

Gan sava, gan citu uzņēmēju, kurus ir nācies konsultēt. Kopsaucējs, kurš apvieno lauvas tiesu uzņēmēju, ir tas, ko es saucu par „kamikadzes sindromu”. Cilvēks ir aizrāvies ar ideju, viņš grib to iemiesot dzīvē un nepaguris strādā, lai sasniegtu savu mērķi. Ja viņš vēl būtu zinājis, kā sasniegt rezultātus, pie tam neuzsitot tik daudz punu...

Es zinu, kā pati biju sākusi. Bail padomāt, cik daudz es toreiz nezināju. Ja es būtu varējusi kaut vai iedomāties to zināšanu apjomu, kuru man nāksies sakrāt šajā laikā, es, iespējams, nemaz nebūtu ķērusies klāt. Visu izglāba tieši nezināšana.

Toties tagad es esmu līdzīga bruņurupucim Tortillai – tikpat gudra un tādās pašās bruņās, kuras ir pārkaulojušās no gūtajiem zilumiem un puniem. Tagad es ļoti labi apzinos, cik svarīgi ir īstajā laikā iegūt pareizās zināšanas.

Tādēļ, ka laiks – tā nav tikai nauda, bet jūsu dzīve, jūsu laime, jūsu uzplaukums, vai arī tukšā iztērēti spēki, uzsisti zaudējumu un vilšanās zilumi.

Tiem, kam ir sapnis un kam ir drosme un vēlme sākt savu biznesu, ir domāti mani kursi.

Sāksim no vienkāršākā.

Ja jums ir ideja, bet jūs nezināt, vai tā jums nesīs ienākumus, vienkārši apgūstiet kursu „Savu biznesa ideju analīze”. Kamdēļ tērēt laiku?

Izdariet to tieši tagad!

Vairāk - http://www.svoybiznes.org/

 

Bookmark and Share
Top.LV