Zirņu zupa ar kūpinātām ribiņām
- Detaļas
- Autors Redakcija
Sastāvdaļas:
Kūpinātas cūkas ribiņas – 1 kg
Zirņi – 200 gr.
Kartupeļi – 3 gab.
Sīpoli – 1 gab.
Burkāni – 1 gab.
Sāls, pipari
Garšaugi
Pagatavošana:
1. etaps. Zirņus ielikt ūdenī un atstāt kamēr izmirkst uz 3 stundām. Ribiņas sagriez un likt vārīties uz lēnās uguns 30 min. Sīpolus apcept ar burkāniem.
2. etaps. Pievienot zirņus ribiņām, tad vārīt 15 minūtes, pēc tam pievienot apceptus sīpolus un burkānus, vārīt vēl 10 minūtes. Kartupeļus sagriezt kubiciņos un pievienot zupai, pievienot sāli un piparus pēc garšas. Vārīt līdz kartupeļi būs gatavi, tad pievienot garšaugus un atstāt uz 10 minūtēm.
Labu apetīti!