Vistiņa paprikā
- Detaļas
- Autors Redakcija
100g = 174.81kcal
Sastāvdaļas:
- Paprika (liela) - 3 gab.
- Vistas fileja - 2 krūtiņas
- Tomāts (neliels) - 2 gab.
- Loki – daži gab.
Jogurts – 1-2 ēdamkarotes
Ciets siers (netrekns) – 100-150 g
Garšvielas pēc garšas (censties sāls minimumu)
Pagatavošana
- Pārgrieziet papriku uz pusēm, saglabājot astītes, attīriet no sēkliņām.
Pildījums:
- Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos (apmēram 2X2 cm);
- Vistiņai pievieno smalki sagrieztus tomātus (bez miziņas), sīki sakapātus lokus, garšvielas un jogurtu;
- Ar iegūto masu piepilda paprikas un liek dziļā cepešpannā;
- Pielej nedaudz ūdens. Cep cepeškrāsnī 180-200 grādos apmēram 20 min.
- Pēc tam pārkaisa papriku ar rīvētu sieru un cep vēl 10 min, līdz izveidojas skaista zeltaina garoziņa.