- Detaļas
-
Autors Redakcija
Sastāvdaļas:
1 zoss (4 - 5 kg),
selerijas sakne,
sīpoli,
āboli,
speķis,
zosu aknas
pusotrs klaips baltmaizes
Selerijas sakni, sīpolus, ābolus, speķi un zosu aknas sajauc un kopā ar eļļu, sāli, pipariem un salviju (pēc garšas) apcep pannā. Apceptos produktus sajauc ar baltmaizi un sapilda zosī. No ārpuses zosi apziež ar sāli un ieliek cepeškrāni uz 2 stundām
Tags:
zoss cepetis
,
Mārtiņdienas zoss cepetis
,
Kā cept ZOSS gaļu
,
Cepsim svētkiem zosi
,
kā izcept zosi
,
kā cept zosi
,
zoss cepšana
,
zoss
,
cepsana
,
mārtiņdienas zoss
,
recepte
,
mārtiņdienas zoss
,
latviešu nacionālā virtuve
,
latviešu nacionālie ēdieni
,
latviešu nacionālie ēdieni receptes
,
Latviešu virtuve
,
gardēdis
,
receptes
,
ēdināšana
,
ēšana
,
receptes no biezpiena
,
recepšu blogi
,
sievietespasaule
,
espati
,
visas receptes
,
garšīgo ēdienu receptes
,
sāļie ēdieni