.

Tiek pārdota nevainība. Dārgi.

nek ipasumsŠodien nevienu vairs navar pārsteigt ar līdzīgu sludinājumu. Ja vien nebūtu viens “bet”. Šo sludinājumu ir ievietojis 30 gadīgs vīrietis.

Sakiet, vai jums ir vajadzīga lieta, kuru neviens nekad saskaņā ar tās tiešo mērķi nav lietojis? Saimnieks pats ir pārliecināts, ka viņa precei atradīsies pircējs. Šai gadījumā – pircēja. Prece taču ir tik vērtīga! Tiesa, tā tiek piedāvāta kopā ar pārdevēju, jo citādi to nemaz navar lietot.

Varbūt jums ir vajadzīga vecmāmiņa?

Protams, vecmāmiņa – tas ir labi, ja vien tā ir sava paša vecmāmiņa, kura cep garšīgus pīrāgus, zina neskaitāmas pasakas, dod naudiņu, lai meiteni aizvestu uz kino un baro ar garšīgu zupu, kad esi ieskrējis pie viņas pēc stundām.

Ko tad, ja tā ir sveša vecmāmiņa? Tik sveša, ka tu pat nekad viņu neesi redzējis un nezini viņas vārdu? Arī vecmāmiņa it kā tiek pārdota kā papildinājums dzīvoklim. Tiesa, par šo papildinājumu pārdevēji pircējam neko nestāsta. Vienkārša loģika. Jūs nejautājāt, mēs arī neko neteicām.

Neskatoties uz visu minēto, tas bija patiess gadījums, kas notika privatizācijas laikos. Dzīvokļu saimnieki pasāka privatizēt savus dzīvokļus un darīja to uz sava vārda. Kāda vecmāmiņa bija piekritusi privatizēt dzīvokli uz radinieka vārda. Pēc kāda laika radinieks dzīvokli pārdeva, bet sakarā ar to, ka pieraksta institūts tai laikā vēl nebija atcelts, dzīvoklis tika pārdots kopā ar tur dzīvojošo vecmāmiņu.

Vecmāmiņa bija ierakstīta īres līgumā, tomēr jaunie saimnieki, taupīdami uz jurista rēķina, šo līgumu nemaz nelasīja.

Sakarā ar to, ka jaunie īpašnieki nevarēja atbrīvoties no vecmāmiņas, viņi pārdeva dzīvokli citam bēdu brālim. Vecmāmiņa tika ierakstīta līgumā, tomēr jaunais pircējs arī neizlasīja līgumu un ieguva nekustamo īpašumu kopā ar visai kustīgu un nemierīgu radību.

Rezultātā dzīvoklis tika pārdots trešo reizi. Lēti, tādēļ ātri. Kā jūs jau sapratāt, neviens dokumentus nelasīja. Tas tādēļ, ka mēs visi esam izglītoti, bet piemāna tikai muļķus, bet pie šīs kategorijas neviens sevi neattiecina.

Gribat nopirkt nevainību?

Uzmanīgi izlasiet sertifikātu, kas apliecina preces kvalitāti, lai vienlaicīgi neiegādātos kādu, kurš lietojis šo nevainību pirms jums.

Bookmark and Share
Top.LV