.

31. decembra pasākumi, tirdziņi un sporta aktivitātes

novyj-god4„Ērģeļu skaņās atvadās gads” – 31. decembrī plkst. 16.00 būs gada izskaņas ērģeļmūzikas koncerts Doma baznīcā. Ērģeļu duetus izspēlēs Edīte Alpa un Tālivaldis Deksnis, Ilze Reine  un Aigars Reinis, Iveta Pelše un Jānis Pelše, Diāna Jaunzeme un Ilona Birģele.

Gan pirms gadu mijas, gan Jaunajā gadā visi, kuri to vēl nav paspējuši, var apskatīt festivāla „Ziemassvētku egļu ceļš65 vides objektus – īpaši veidotas un pilsētvidē izstādītas Ziemassvētku eglītes. 

Vecgada vakarā darbosies Ziemassvētku tirdziņi

Doma laukumā 31. decembrī no plkst. 10.00 līdz 1. janvāra plkst. 2.00,

Līvu laukumā 31. decembrī no plkst. 10.00 līdz 1. janvāra plkst. 1.00.

Esplanādē Ziemassvētku tirdziņš un Trušu karaliste apmeklētājus gaidīs no plkst. 11.00 līdz plkst. 19.00, bet plkst. 22.00 sāksies diskotēka Dj Sun Set. Ar muzikālu priekšnesumu šajā pat laikā apmeklētājus sagaidīs

Pits Andersons un The Swamp Shakers Līvu laukumā, bet Vecgada vakarakoncertu Doma laukumā no plkst.23.00 līdz 2.00 spēlēs Dj Artis Volfs. Stundu pēc pusnakts Doma laukumā uzstāsies ugunsmākslinieks Alesh Walker.

Jaungada naktī līdz pat plkst. 2.00 mūzikas pavadībā varēs izslidoties Rīgas pilsētas publiskajā slidotavā, kas darbu uzsākusi jaunatvērtajā Spīķeru kvartālā netālu no tirgus – starp Maskavas, Krasta un Turgeņeva ielām. Tiem, kuriem līdzi nebūs savas slidas, pieejams nomas inventārs – vairāk kā 100 slidu pāri standartizmēros.

Rīgas dome atgādina, ka 31. decembrī un 1. janvārī visi pasažieri pilsētas sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas. Bezmaksas brauciens neattiecas uz minibusu un nakts satiksmes maršrutiem.

Gadu mijas pasākumus atbalsta Rīgas dome. 

Plašāka informācija par pasākumiem atrodama interneta vietnē www.kultura.riga.lv, kā arī pieejama 1188 Uzziņu dienestā.

Bookmark and Share
Top.LV