- Detaļas
- Autors Redakcija
Itāļu virtuves ēdieni ir ne tikai garšīgi, bet arī ļoti veselīgi!
Sastāvdaļas:
Kartupeļi (lielie) – 8 gab.
- Detaļas
- Autors Redakcija
Sastāvdaļas:
1 zoss (4 - 5 kg),
selerijas sakne,
- Detaļas
- Autors Jautra žirafe
Pieminot auzu putru, daudziem nāk prātā šī frāze no padomju laiku mākslas filmas par detektīvu Šerloku Holmsu un doktoru Vatsonu. Taču, vai tā atbilst patiesībai? Veiksim nelielu ekskursiju angļu virtuvē.
— Berimor, kas mums ir brokastīs?
— Auzu putra, ser!
— Atkal?
- Detaļas
- Autors Olesja Balalajeva
Sastāvs:
1 liels vai 2 vidēja lieluma baklažāni;
1 liels sīpols;
1 ķiploku galviņa (man bija 3 daiviņas);
4 ēd. karotes olīveļļas;
400 g tomātu;
- Detaļas
- Autors Olesja Balalajeva
100 g spinātu ir tikai 17 kkal. Lasis ir pilnvērtīgu olbaltumvielu, kuras organisms uzņem 95% apmērā, vērtīgu Omega-3 klases taukskābju, fosfora un kalcija avots.
Sastāvdaļas:
Milti 300 g
Spināti 200 g
- Detaļas
- Autors Olesja Balalajeva
Sastāvdaļas:
Tītara fileja 500 g
Kabacis 200 g
Selrijas kāts 70g
1 sīpols.
1 burkāns.
Ķiršu tomāti 75 g
Pētesīļi 30 g
- Detaļas
- Autors Oļesja Balalajeva
Sastāvdaļas:
Vista – 900 gr.
- Detaļas
- Autors Olesja Balalajeva
Sastāvdaļas
Paciņa Fetučīne (es pirku Barilla)
Paciņa saldētu krevešu ar astītēm
Neliela ingvera sakne
Sviests 30-50 grami
Olīveļļa