.

Ravioli ar lasi un spinātiem

ravioli100 g spinātu ir tikai 17 kkal. Lasis ir pilnvērtīgu olbaltumvielu, kuras organisms uzņem 95% apmērā, vērtīgu Omega-3 klases taukskābju, fosfora un kalcija  avots.

Sastāvdaļas:

 Milti 300 g

 Spināti 200 g

 

 

 

Ūdens 3 ēdamkarotes.

 Sāls

 Laša fileja 300 g

 Olu dzeltenumi 3 gab..

Olīveļļa 1 ēdamkarote.

 1 Šalotes sīpols

 Netrekns jogurts 150 g

Pagatavošana.

 Laša fileju sagriež gabaliņos, sīki sagriež sīpolus.

Mīkla: Olu dzeltenumus sajauc ar olīveļļu, nelielu ūdens daudzumu, ieber multus un samīca mīklu.

Spinātus apcep pannā nelielā olīveļļas daudzumā. Kad tie ir gandrīz gatavi, pievieno sīpolus, nedaudz apcep un tad pievieno zivi. Beigās pievieno jogurtu un nedaudz pasautē.

Mīklu izrullē, sadala 2 daļās. Uz vienas daļas ar karoti uzliek pildījuma biezumus.

Brīvo mīklas daļu apsmērē ar olu, apklāj pa virsu otro mīklas kārtu, piespiež maliņas un no pildījuma brīvās vietas un sagriež ravioli gabaliņos.

Ravioli gabaliņiem saspiež maliņas un 10 minūtes vāra verdošā ūdenī. Pirms pasniegšanas ravioli rotā ar sasmalcnātiem zaļumiem un ķiršu tomātu pusītēm.

Labu apetīti!!!!!!!!!!!!

olesja 

Olesja Balalajeva

 

Bookmark and Share
Top.LV