.

Sautējums podiņā

gorsochek1Sastāvdaļas:

 Tītara fileja 500 g

 Kabacis 200 g

 Selrijas kāts 70g

 1 sīpols.

 1 burkāns.

 Ķiršu tomāti  75 g

 Pētesīļi 30 g

 Šampinjoni 60 g

 Baziliks  30 g

 Sojas mērce 25 ml

 Timiāns 3 zariņi

 Ūdens 250 ml

 Olīveļļa 1 ēdamkaote.

 Sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana.

Tītara gaļu sagriež nelielos gabaliņos, burkānus - šķēlītēs. Sīpolus sagriež lielos gabalos. Sagriež selerijas un sēnes.

Pannā bez sviesta apcep burkānus, sīpolus un selerijas, pievieno lielos gabalos sagrieztus kabačus, ķiršu tomātus, sojas mērci un sāli pēc garšas. Viegli apcep sēnes.

Tītara gaļu apcep olīveļļā. Cep nelielās porcijās, lai neiztek visa sula. Tītara gabaliņus saliek podiņos, pa virsu saliek dārzeņus un sēnes, pielej verdošu ūdeni un timiāna zariņu. Pievieno sāli un aromātiskās zālītes pēc garšas. Podiņiem uzliek vāciņus un cep cepeškrānī 15 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Zaļumus sasmalcina un pievieno pirms pasniegšanas.

 

olesja

Olasja Balalajeva

Bookmark and Share
Top.LV