.

Auzu pārslu cepumi slaidam viduklim

Auzu cepumiSastāvdaļas:

Auzu pārslas — 300 g, 
Rozīnes — 40 g, 
Kefīrs — 300 ml, 
Medus — 3 ēdamkarotes 
Vanilīns 
Kanēlis. 

 

Pagatavošana:

  1. Iemērcam auzu pārslas kefīrā uz 40 minūtēm, rozīnes – verdošā ūdenī.
  2. Pēc 40 minūtēm – sajaucam visas sastāvdaļas.
  3. Liekam uz cepešpannas uz iepriekš ieklāta cepampapīra. Cepam 30 minūtes 180-200 grādu temperatūrā.

Pēc vēlēšanās var pievienot jebkurus kaltētos augļus. Kefīra vietā var izmantot karstu ūdeni.

Bookmark and Share
Top.LV