Biezpiena pīrāgs ar bumbieriem un zaļo sieru
- Detaļas
- Autors Olesja Balalajeva
Sastāvdaļas:
Netrekns biezpiens — 300 gr
Bumbieris - 1 gab.
Siers ar pelējumu - 30 gr
Olas - 2 gab.
Zemenes - 4 gab.
Dabīgais jogurts 2,5% - 50 gr
Citrons — 1 gab.
Piparmētras - saišķis
Pagatavošana:
1. Bļodā sajauc biezpienu, jogurtu, olas un saputo ar putojamo karoti.
2. Bumbieri sagriež salmiņos.
3. Sieru ar rokām salauž gabaliņos.
4. Formītēs liek daļu biezpiena masas, pa virsu liek bumpieri un pārkaisa ar sieru.
5. Pa virsu liek atlikušo biezpiena masu un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 15 minūtes.
6. Pirms pasniegšanas rotā ar zemenēm, piparmētrām un citrona ciedru.