Pīrāgs ar foreli
- Detaļas
- Autors Olesja Balalajeva
Sastāvs pildījumam:
600 g svaigas foreles filejas;
120 g mocarellas siera;
1 neliels sarkans pipars
Pētersīļi, sāls, pipari – pēc garšas.
Kārtainā rauga mīkla - pirku gatavu.
Mīklu izrullējam uz izgriežam apli. Apļa diametram jābūt tādam, lai tas iegultu jūsu cepešpannā.
Foreli griežam lielos gabalos un izliekam pa apli, atstājot brīvu maliņu tik daudz, lai varētu apsegt gabaliņus.
Ietītās maliņas iegriežam vienādos gabaliņos , gabaliņus apgriežam otrādi.
Sieru griežam aplīšos, tomātus – lieliem kvadrātiem, papriku arī kvadrātos. Visu ieliekam vidiņā.
Ievietojam pīrāgu līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 25 min.
Gatavais pīrāgs iepriecinās jūsu tuviniekus un, protams, izbrīnīs jūsu viesus.