.

Sliņķa ābolu strūdele

Abolu strudele slinkajiemSastāvdaļas

Lavašs – 3 lapas

Āboli – 6 gab.

Rozīnes – 100 gr

Cukurs – 120 gr

Saulespuķu eļļa – 100 ml

Pagatavošana.

1. Rozīnes iemērcē verdošā ūdenī uz 10-15 minūtēm, lai uzbriest, pēc tam noliet ūdeni.

2. Ābolus sarīvēt un rupjās sakņu rīves. Lieko sulu noliet.

3. Samaisīt rīvētus ābolus un rozīnes.

4. Lavašu, ja ir liels un taisnstūra viedā, sagriezt uz pusēm, bet ja ir kvardrātveidā vai apaļš, tad atstāt ka ir. Pārsmērē lavašu no vienas puses ar saulespuķu eļļu, uzbēr uz katras lapas 1 ēdamkaroti cukura.

5. Uzliek ābolus ar rozīnēm un satin ruletē

6. uzliek ruleti uz pannas. Pārsmērē ar saulespuķu eļļu un uzber nedaudz cukura.

7. Liek 180 grādos uz 15-30 minūtēm.

Bookmark and Share
Top.LV